cooper_hunter
cooper

Кондиціонери Cooper&Hunter (C&H) у Херсоні - вул. Гагаріна, 121

Переглянути вартість кондиціонерів Купер Хантер

 

Наша фірма, Konder.ks.ua, знаходиться в Херсоні по вул. Гагаріна, 121 і продає кондиціонери Cooper&Hunter вже тривалий час. З упевненістю можемо Вам сказати, що працюють ці пристрої бездоганно. Купивши кондиціонер Купер Хантер в нашому інтернет-магазині, Ви отримуєте безкоштовну доставку кондиціонера додому у Херсоні і його установку. Даний кондиціонери легкі в установці, а вартість досить демократична. У нашому інтернет-магазині є великий вибір кондиціонерів C&H.

Вони представлені в різному ціновому діапазоні в залежності від потужності, продуктивності і призначення. Зв’яжіться з нами по телефону, і ми детально розповімо про будь-якої моделі і її переваги. Також ми займаємося установкою і обслуговуванням кондиціонерів. Гарантуємо професійне виконання роботи.

Переваги кондиціонерів Купер Хантер

Американська компанія Cooper & Hunter почала виробництво кліматичного обладнання в 2003 році. З того часу торгова марка стала популярна не тільки в США, але і в Європі, в тому числі в Україні. Компанія при створенні кондиціонерів використовує технічне обладнання вищого класу. Кожна функція і деталь розроблена до дрібниць. Функціональність цих кондиціонерів і їх довговічність забезпечили компанії затребуваність у всьому світі.

Розробники кондиціонерів Cooper & Hunter забезпечують систему наступними функціями:

  • обігрів та охолодження приміщення;
  • зволоження повітря;
  • самодіагностика (кондиціонер проінформує Вас, коли його потрібно заправити, або що він не працює з 100% -ою віддачею);
  • вбудована функція автоперезагрузка;
  • авторозморожування;
  • включає в себе таймер і багато додаткові переваги.

Кондиціонери Cooper&Hunter справляються з температурами від +49 градусів до -25 градусів. При цьому він працює в енергоефективні режимі. Крім того, кондиціонери цієї марки практично безшумні, а також добре очищають повітря. Також працює система самоочищення. Вона полягає в тому, що навіть при вимкненому охолоджувачі вентилятор всередині пристрою продовжує крутитися, запобігаючи появі цвілі на внутрішніх стінках. Кондиціонер Cooper&Hunter самостійно може регулювати потужність роботи залежно від температури повітря і вологості. Ще одним плюсом пристроїв цієї марки є зовнішній вигляд. Він оброблений захисним антикорозійним покриттям, досить компактний, вписується в будь-який інтер’єр.

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formPost comment