Встановлюємо кондиціонери, спліт-системи у Херсоні

  • null

    Установка кондиціонерів, спліт-систем

    Виклик майстра (095) 429 56 87

Ви вирішили придбати спліт-систему в квартиру, вибрали модель, місце покупки. Наступне завдання – правильно встановити її. В першу чергу слід знати, що якщо ви не фахівець з встановлення кондиціонерів, то необхідно заручитися підтримкою професіонала. Це важливо не тільки для правильної роботи пристрою, а й для безпеки. На нашому сайті Ви знайдете великий вибір кондиціонерів і спліт-систем. При покупці кондіцінери, або спліт-системи, доставка безкоштовна по Херсоні. Телефонуйте, ми проконсультуємо і допоможемо вибрати відповідний кондиціонер для Вашого приміщення.

Монтаж кондиціонеру у Херсоні

Неправильна установка спліт-системи в будинку може дуже швидко стати причиною її поломки. Для початку зазначимо, що спліт-система – це той же кондиціонер, який складається з внутрішнього і зовнішнього робочого блоку. Наші фахівці володіють спеціальною ліцензією на монтаж кондиціонерів. Вони чітко дотримуються інструкцій, використовують в роботі спецтехніку. Після своєї роботи не залишать ні сміття, ні пилу. Крім того, у наших майстрів велика практика роботи з різними моделями кондиціонерів, що гарантує вам якісне проведення робіт не залежно від моделі і марки.

Монтаж спліт-систем проводиться в кілька етапів

  1. По-перше, проведення окремої електропроводки. Це важливо, особливо при системах з великою потужністю, оскільки кондиціонер може створити велику напругу і привести до перегорання проводів.
  2. По-друге, проходить монтаж зовнішнього блоку. Найкраще його встановлювати на незаскленого балконі, таким чином, йому завжди буде діставати повітря, а це продовжить терміни експлуатації. Зовнішній блок кріпиться міцними кронштейнами, які витримують вагу в кілька разів перевищує вагу пристрою.При установці зовнішнього блоку потрібно переконатися, що стіна, до якої він кріпиться, міцна, а трубки з хладагеном не перегинати.
  3. По-третє, встановлюється внутрішній блок. На цьому етапі шурупами кріпиться блок в приміщенні. Залежно від моделі кондиціонера, він буде кріпитися або до стелі, або до стінки. Після чого перевіряється міцність прикріпленою конструкції.
  4. На четвертому етапі трубки для хладаг з’єднуються з електропроводкою. Всі дроти ховаються в штроби або під плінтус – як дозволяє розміщення кондиціонера. Після чого з використанням спеціального пристрою проходить вакуумація вбудованих комунікацій.Після цих маніпуляцій перевіряють роботу системи і прибирають сміття і пил, які з’явилися в процесі установки спліт-системи.

    Саме так наші майстри здійснюють якісний монтаж кондиціонера у Вашому домі.

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formPost comment