zapravka-konditionera-kherson

Заправка кондиціонера у Херсоні

Заправка домашніх кондиціонерів

Консультація за телефоном (095) 429 56 87

Заправка кондиціонерів стала популярною послугою сервісних центрів систем кондиціонування. А адже складно уявити які проблеми може створити поломка кондиціонера в спекотне літо або в міжсезоння. Тому не дивно, що користувачів кондиційних систем все більше хвилює питання надійної профілактики даних приладів. Однією з таких профілактичних заходів є своєчасна заправка кондиціонера фреоном.

Навіщо потрібна заправка кондиціонера фреоном?

Щоб зрозуміти суть даної послуги, варто трохи розібратися в принципі роботи даного приладу.

Будь-кондиціонер містить в собі холодоагент фреон. Цей газ перебувати в замкнутій системі даного електроприладу в зрідженому вигляді. І щоб забезпечити охолодження повітря, який потрапляє в кондиціонер, фреону необхідно постійно циркулювати по спеціальних каналах.

Але у фреону є недолік – з роками через стики відбувається невеликий витік газу. Для жителів приміщення ця мікродоза не несе ніякої небезпеки. Але для роботи приладу цей фактор має згубний вплив.

При зверненні до наших фахівців Ваш кондиціонер буде перевірений на наявність оптимального кількості фреону. А при необхідності наші майстри оперативно проведуть дозаправку фреоном. Звертайтеся за номером телефону – (095) 429 56 87.

Чи потрібна регулярна заправка кондиціонера фреоном?

Самі виробники кондиційних систем вказують на необхідність регулярної дозаправки кондиціонера фреоном. Сама конструкція не дозволяє мінімізувати дані втрати. Тому було обчислено, що в середньому кожного кондиціонеру необхідна дозаправка приблизно через 1,5 – 2 роки після запуску в роботу.

Хоча іноді бувають випадки, коли прилад доводилося дозаправляти фреоном раніше встановленого терміну. В основному, це трапляється через механічних пошкоджень обладнання. І найчастіше це може статися в момент демонтажу кондиціонера, наприклад, при переїзді.

Важливо знати, що при перших ознаках витоку фреону потрібно негайно звернутися в сервісний центр. Низький рівень фреону в обладнанні сприяє його перегріву, що може стати серйозною поломкою Вашого кондиціонера.

Ситуації, які вказують на необхідність заправки кондиціонера фреоном:

  • Прилад став погано охолоджувати приміщення;
  • Ви виявили на випарнику кондиціонера лід;
  • Ви помітили, що кондиціонер став споживати більше електроенергії;
  • Прилад став шумно працювати;
  • Іноді прилад взагалі відмовляється охолоджувати приміщення – це ознака того, що трубопроводи з холодоагентом розгерметизувались;
  • Трапляються ситуації, коли внутрішній блок кондиціонера може підтікати. Це говорить про дуже низький рівень фреону в системі. Але іноді це трапляється через забруднення системи кондиціонування або поломки дренажу.

Вартість заправки кондиціонера фреоном

Дозаправка кондиціонерів різних типів і потужностей в середньому залежить від трьох чинників:

  1. Типу фреону, який використовується;
  2. Необхідного обсягу фреону для заправки;
  3. Трудомісткості процесу заправки.

Для заправки промислових або напівпромислових систем кондиціонування застосовується спеціальна діагностика. За підсумками діагностики формується остаточна вартість процедури.

Якісна заправка кондиціонера фреоном: що потрібно знати?

Систематична дозаправка кондиціонер холодоагентом – це запорука довговічною роботи даного обладнання. Тому при покупці важливо з’ясувати: через який часовий проміжок потрібно проводити процедуру дозаправки. І регулярно дотримуватися даного графіка.

Якщо Ви спостерігаєте ситуації, які вказують на зниження рівня фреону в системі кондиціонування, то слід негайно звернутися до досвідчених майстрів. Це вбереже Ваш кондиціонер від складної поломки, надмірної витрати електроенергії та інших фінансових втрат.

Щоб замовити заправку кондиціонера в Херсоні телефонуйте за номером телефону – (095) 429 56 87.

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formPost comment